Neviđene mjere osiguranja na promociji Transformersa

trailer Transformers

Ovog četvrtka u kina stiže Transformers: The Last Knight, posljednji film o transformirajućim robotima koji će režirati Michael Bay. Kako doznaje Telegram, to nije kraj priče o Transformersima, obzirom da se već snima prvi spinoff, jednostavnog naziva Bumblebee.

Gledatelji znaju što mogu očekivati od The Last Knight – mnoštvo eksplozija i brze akcije uz pokoji humoristični element. Zasad se Transformers franšiža, koju su stvorili Michael Bay i Steven Spielberg kao producent, pokazala vrlo uspješnom, no tvorci Bumblebeeja odlučili su riskirati i malo promijeniti stvari.

Radnja Bumblebeeja bit će smještena u 1985. pa ćemo saznati što se sve događalo sa žutim Camarom prije nego je upoznao Sama Witwickyja (Shia LaBeouf). Ta je godina vrlo bitna za Transformerse obzirom da je iste godine izašla prva generacija igračaka, a ubrzo zatim i prva animirana TV serija kojoj će film biti svojevrsna posveta.

Bumblebeeja će režirati Travis Knight koji je zaradio dvije nominacije za Oscara za odličan prvijenac Kubo and the Two Strings, a kao izvršni producent ostaje Lorenzo di Bonaventura koji je producirao sve dosadašnje Transformers filmove. Bonaventura je usput najavio da će Bumblebee biti puno drugačiji od dosadašnjih filmova.

U srijedu je velika promocija održana u Chicagu i to na brodu na rijeci što je dalo dodatnu zanimljivost događanju. Na crvenom tepihu pojavili su se glavni glumci Mark Wahlberg i Josh Duhamel.

Pomociju su pratile rijetko viđene mjere osiguranja, javlja WGN 9. Protueksplozijski psi i veliki broj policajaca naoružanih strojnicama brinuli su da sve prođe sigurno.