POLICIJA GA TRAŽI: Pred gostima na hotelskom pragu pucao u bivšu djevojku i njezinog novog dečka

Pucao u bivšu djevojku

Vrsar je u nedjelju oko 14 sati uzdrmao težak oružani incident u kojem su ranjene dvije osobe. Na recepciji poznatog hotela Pineta pred očima više desetaka zaprepaštenih turista hicima iz vatrenog oružja ranjena je 19-godišnja djevojka, zaposlenica hotela, te 23-godišnji mladić, javlja Jutarnji list.

Kako neslužbeno doznaje Glas Istre, djevojka je navodno bivša cura napadača, koji je navodno u nju pucao zbog ljubomore: uvjeren je da je u vezi s ranjenim mladićem. Obje žrtve su s teškim ozljedama prebačene u pulsku Opću bolnicu, a Glas Istre piše da je napadač u oboje ispalio više od pet metaka

Mladić navodno ima teške ozljede glave i u životnoj je opasnosti. Djevojka je bila pri svijesti kad je odvezena u bolnicu.

Prema nepotvrđenim informacijama, djevojka je napadača već prijavljivala policiji zbog navodnih prijetnji da će joj nauditi.

Istarska je policija nekoliko sati nakon zločina objavila identitet osumnjičenog napadača i njegovu fotografiju: riječ je o Danijelu Brnosu rođenom 1987. godine, koji je s mjesta događaja pobjegao sportskim vozilom tamnije boje, najvjerojatnije BMW-om.

– U vrijeme izvršenja kaznenog djela bio je odjeven u sivu majicu s kapuljačom, navode u policiji i napominju da policijski službenici zajedno sa zamjenicom pulske županijske državne odvjetnice provode očevid.

– Pozivamo građane koji imaju korisna saznanja o počinitelju da informacije dojave na broj 192, apeliraju u policiji.

RSS