POLICIJA BRINE ZA SIGURNOST GOLMANA LIVERPOOLA: Tragičaru finala Lige prvaka stižu prijetnje

prtsc Yotubue

Golman Liverpoola Loris Karius bio je tragičar finala Lige prvaka. Njemački čuvar mreže je u kijevskom porazu svojih Redsa protiv Reala (1:3) dvaput pogriješio i španjolcima darovao dva gola.

Nakon utakmice 24-godišnji Loris bio je emotivno slomljen i sa suzama u očima tražio od Liverpoolovih navijača da mu oproste. Bio mu je to sigurno najgori dan u nogometnoj karijeri. Suigrači i većina Liverpoolovih navijača dali su podršku mladom golmanu, ali očito ima i onih koji mu teško mogu oprostiti greške u finalu.

Tako su se, javlja portal Sportske, na društvenim mrežama pojavile morbidne poruke u kojima mu se prijeti. Prijetnje su upućene i njegovoj djevojci i obitelji.

Liverpoolska policija zato je pokrenula istragu. “Ubit ću ti djevojku”, “Nadam se da će ti cijela obitelj umrijeti”, samo su neke poruke koje su šokirale javnost na Otoku.

“Prijeteće komentare na društvenim mrežama uzimamo maksimalno ozbiljno i svatko tko bude identificiran bit će ispitan”, potvrdila je glasnogovornica Liverpoolske policije.

izvor: sportske.ba