Objavljen konačan program Hrvatskih dana sigurnosti 2022

Konferencija „Hrvatski dani sigurnosti 2022“, koju čine 16. konferencija hrvatskih menadžera sigurnosti, 4. Forum menadžera korporativne sigurnosti JI Europe, 4. Forum o privatnoj zaštiti,  održat će se 28. – 30. rujna u Opatiji, Hotel Royal, u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti (HUMS), a pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske.

Program konferencije sastoji se od niza predavanja, panela, promocija novih knjiga u području sigurnosti.

Okosnica programa tri su pozvana predavanja koja pripremaju ugledni znanstvenici eksperti globalne politike, obavještajne analitike i brendiranja:

„Svjedočimo li stvaranju novog svjetskog globalnog poretka?“; Prof.dr.sc. Vlatko Cvrtila, rektor Sveučilišta VERN Zagreb, ujedno predsjednik Znanstvenog savjeta HUMS-a

„Dekodiranje ekonomije kibernetičke sigurnosti“; Izv.prof.dr.sc. Robert Kopal,  Veleučilište EFFECTUS Zagreb

„Brendiranje Hrvatske i sigurnost“; Prof.dr.sc. Božo Skoko, Fakultet političkih znanosti, Zagreb

Osim navedenih pozvanih predavanja, koja su zamišljena kao uvod i poticaj za daljnje rasprave, konferencija donosi predavanja i rasprave unutar tri programska dana ponajviše iz korporativne sigurnosti, kao i brojne promocije domaćih knjiga iz područja obavještajne analitike, kriznog menadžmenta, suvremenih ratova i korporativne sigurnosti.

U posebnoj tematskoj cjelini Novi alati i tehnologije u sigurnosti  – čut ćemo koji su  projekti aktualni u području ostvarivanja sigurnosti te koje tehnologije budućnosti već danas polako ulaze u područje korporativne sigurnosti.

U okviru  programa, dvanaesti put biti će svečana dodjela Hrvatske Velike Nagrade Sigurnosti 2022. Program vodi Duško Ćurlić, a svečanost dodjele uveličati će nastup VORTEX STRINGS Kvarteta

Konačan program konferencije dostupan je na poveznici: http://www.danisigurnosti.hr

„Zahvaljujemo svim prijavljenim sudionicima što su prepoznali našu konferenciju kao najveći nacionalni događaj u području korporativne sigurnosti na kojem vrijedi sudjelovati. U ovom trenutku još uvijek ima dovoljan broj mjesta, tako da se putem gornje poveznice ili kontaktom na e-mail: info@uhms.hr možete prijaviti. Radujemo se druženju kao i zajedničkoj proslavi 15-tog rođendana Hrvatske udruge menadžera sigurnosti“, rekao je Alen Ostojić, CSO, CMKS,CMS, predsjednik HUMS-a.

 

DBO/ Foto: HUMS