Novi Zakon o privatnoj zaštiti na snagu stupa 19. veljače 2020.

Novi Zakon o privatnoj zaštiti, donesen u Hrvatskom saboru 31. siječnja 2020. objavljen je u četvrtak, 12. veljače u “Narodnim novinama”. Na snagu će stupiti 19. veljače 2020.

Što nam donosi novi Zakon o privatnoj zaštiti,  tema je velikog nacionalnog savjetovanja u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti i “Hrvatska kuća sigurnosti (HKS) – Croatian House of Security“.

Savjetovanje će se održati u zagrebačkom Hotelu International, u petak, 13. ožujka 2020.

Savjetovanje je namijenjeno korporacijama koje imaju unutarnju službu zaštite, predstavnicima tvrtki za privatnu zaštitu, obrtnicima, nastavnicima, državnim službenicima, službenicima upravnih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i svima ostalima koji u okviru redovitih radnih obveza primjenjuju Zakon o privatnoj zaštiti.

Tijekom savjetovanja bit će obuhvaćena sva poglavlja novodenesenog Zakona o privatnoj zaštiti. Sudjelovanje na savjetovanju uključuje predavanja uz moderiranu raspravu te pitanja sudionika na koje će odgovor dati ovlašteni predavači Ministarstva unutarnjih poslova RH.

Više o program savjetovanja i prijavi sudjelovanja možete pogledati na www.uhms.hr ili zatražiti u Uredu HUMS-a putem e-maila: info@uhms.hr  / mob. 091 44 55 157.

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.com