Na Trgu bana Jelačića gradonačelnik sa sugrađanima dočekao novu 2022.

Tomašević doček 2022

Odbrojavanjem posljednjih sekunda stare godine na središnjem trgu, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević je u društvu sugrađana i posjetitelja našega grada dočekao novu 2022.

“Novogodišnja čestitka svima nama jest da budemo zdravi i da se vratimo životu koji smo živjeli prije pandemije.”, kazao je gradonačelnik čestitajući sugrađanima novu 2022. i poželjevši im obilje radosti, uspjeha i ljubavi .

Kvartet trombona Zagrebačke filharmonije je u 20:00 započeo s izvedbom najpoznatijih hitova grupe Queen, a potom su na pozornicu stigli mladi izvođači snažnih vokala, poznati po nastupima u TV emisijama The Voice i A strana. U 23:30 je na scenu stupio Psihomodo Pop koji je s ostalim izvođačima Zagrepčane i njihove goste u novu 2022. uveo uspješnicom Sve će biti u redu.

Uoči dočeka na Trgu, gradonačelnik Tomašević je obišao prenoćište Crvenog križa u Kosnici, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Zagreba i Policijsku upravu zagrebačku kako bi dežurnim djelatnicima iskazao zahvalnost i dao podršku.

DBO/ Foto: zagreb.hr