Ministar Krstičević otvara Hrvatske dane sigurnosti 2019. u Opatiji

Vlatko Cvrtila i Damir Krstičević na HDS 2017.

U nazočnosti više od 200 sudionika, potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević otvorit će u srijedu, 23. listopada, Hrvatske dane sigurnosti 2019.

HDS održavaju se u Kongresnom centru Amadria Park Grand Hotela 4 opatijska cvijeta, do 25. listopada.

Ministar obrane Krstičević održat će predavanje na temu “Domovinska sigurnost – Izazovi i perspektive“ i kao predsjednik Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti govorit će o aktualnim sigurnosnima izazovima i perspektivi Sustava domovinske sigurnosti u Republici Hrvatskoj.

Hrvatski dani sigurnosti održavaju se u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti (HUMS), a sve pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske.

Na panelu „Gospodarstvo i sigurnost“ naći će se predsjednici Uprava uglednih  korporacija dr.sc. Dragan Kovačević, JANAF, Marinko Došen, AD Plastik i Frane Barbarić, HEP.

Ključna izlaganja imati će doc.dr.sc. Robert Kopal, Lana Djurkin Koenig,MBA i Vlado Rendulić.

Bit će izlagane teme iz područja korporativne sigurnosti, krirične infrastrukture, zaštite podataka, informacijske i cyber sigurnosti, novih tehnologija kao alata sigurnog poslovanja i cjeloživotnog obrazovanja menadžera sigurnosti.

HDS predstavljaju prvorazredni poslovni, središnji događaj menadžera sigurnosti na kojem se redovito okuplja više od 200 visoko rangiranih profesionalaca sigurnosti iz korporativnog i privatnog sektora sigurnosti u Republici Hrvatskoj.

Više o programu pogledajte na www.danisigurnosti.hr

DBO/ Foto: HUMS