ORUŽANI PREPAD U SLAVONIJI: Pljačkaši ranili dvojicu zaštitara i pobjegli s novcem

Dvojica zaštitara ranjena su u prepadu što se u ponedjeljak oko 15 sati dogodio na cesti između Koprivna i Hrastina kod Osijeka, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Nakon što su uzeli neutvrđeni iznos novca pljačkaši su pobjegli u nepoznatom smjeru. Za njima tragaju sve raspoložive snage osječko-baranjske Policijske uprave – specijalna policija te pripadnici interventne, temeljne i prometne policije.

Glas Slavonije piše kako su razbojnici zaštitare čekali u šumi. Kad su naišli, pucali su po njima. Prema neslužbenim informacijama, jednom zaštitaru prostrijeljene su obje noge, a drugi je šepao. Pomogla im je slučajna prolaznica koja ih je prevezla u bolnicu. Policija je objavila kako razbojnike traži i dronovima i da nema razloga za paniku.

“Pljačkaši su bili maskirani i pucali su na vozilo u kojem su bila dvojica zaštitara. Pobjegli su s neutvrđenom količinom novca”, rekao je za Glas Slavonije Zoran Kon, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske na mjestu razbojstva.

Više pročitajte OVDJE.

RSS