Ministar Krstičević glavni govornik Hrvatskih dana sigurnosti 2017.

MORH

Domovinska sigurnost noseća je tema ovogodišnje 11. Konferencije Hrvatski dani sigurnosti koja će u Opatiji od 11. do 13 listopada okupiti vodeće profesionalce sigurnosti iz javnog i privatnog te korporativnog svijeta sigurnosti.

Ovogodišnju konferenciju Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, kojoj je pokrovitelj Vlada RH, 11. listopada u 14 sati otvorit će potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević s uvodnim predavanjem ‘Domovinska sigurnost – izazovi i perspektive’.

Nakon otvorenja slijedi svečana dodjela „Hrvatske velike nagrade sigurnosti“, kojom se u 11 kategorija već šestu godinu zaredom nagrađuju pojedinci i organizacije za izrazite doprinose sigurnosti u mnogim područjima života. Program dodjele ‘Hrvatske velike nagrade sigurnosti 2017.’ vodit će Duško Ćurlić.

Na središnjem panelu prvog dana Konferencije sudjeluju Dragan Kovačević, predsjednik Uprave JANAF d.d. i Vlatko Cvrtila, dekan Sveučilišta VERN Zagreb, a posvećen je pitanjima sigurnosti,  obrazovanja i gospodarstva.

Na 11. Hrvatskim danima sigurnosti HUMS- će predstaviti i svoju kampanju Dan bez mobitela u prometu, kojom će 21. listopada biti proglašen nacionalnim Danom bez mobitela u prometu kako bi se povodom tog datum i ubuduće provodile kampanje prevencije za smanjenje nesreći uzrokovanih upotrebom mobitela u prometu.

Tijekom trodnevne Konferencije predavanja će imati održati 26 predavača s cijelom lepezom tema od Industrije 4.0 i korporativne sigurnosti i zaštite od globalnih kibernetičkih napada do Samoubilačkog terorizma kao najstrašnijeg oblika terora.

Više o programu pročitajte na www.uhms.hr

DBO