MENADŽERI SIGURNOSTI DOBRA SRCA

Hrvatski dani sigurnosti 2019., Royal Hall, Opatija

Menadžeri sigurnosti  ponovno su potvrdili da imaju veliko srce. Na humanitarnoj tomboli Hrvatskih dana sigurnosti 2019., doslovno u pet minuta,  tombola je rasprodana. Na taj način prikupljeno je 7.500,00 kuna,  od potrebnih 20.000,00 kuna za kupnju  jednog automatskog uređaja za reanimaciju srca – defibrilatora.

Plan je da potrebna sredstva prikupimo zaključno sa organizacijom tombole na idućim Hrvatskim danima sigurnosti , koji će se održati 1. listopada 2020. u Opatiji. Kupljeni defibrilator donirat ćemo Zakladi Hrvatska kuća srca, a ona će ga postaviti u nekoj od hrvatskih osnovnih škola, rekla je Maja Pavelić Opuhač, potpredsjednica Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Nagrade su osigurali Hikvision, Restoran Blato Zagreb, Amadria park 4 opatijska cvijeta, Hotel Milenij, Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj, Prospectus, Grad Varaždin, Varaždinska županija, Proekspert, Inspekt, Eccos, Odašiljači i Veze, Johnson & Johnson Hrvatska, JT International, The Dee Jewelry, Podravka,  Assa Abloy, Hrvatska udruga menadžera sigurnosti.

 

DBO/ Foto: HUMS