Ključni govornici na Hrvatskim danima sigurnosti 2022.

Kongres Hrvatski dani sigurnosti 2022
Foto Luigi

Sa velikim zadovoljstvom, kao ključne govornike Hrvatskih dana sigurnosti 2022. mogu najaviti prof.dr.sc. Vlatka Cvrtilu, rektora Sveučilišta VERN Zagreb, Izv.prof.dr.sc. Roberta Kopala, Veleučilište EFFECTUS Zagreb, prof.dr.sc. Božu Skoku, Fakultet političkih znanosti, Zagreb, kazao je Alen Ostojić, CSO, CMKS, CMS, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Ovogodišnje Hrvatske dane sigurnosti organiziramo kao prvorazredan poslovni događaj. Riječ je o novom izdanju inspirativnog networkinga i promišljanja o korporativnoj sigurnosti i privatnoj zaštiti 21. stoljeća na kojim će se temama okupiti menadžeri sigurnosti. Hrvatski dani sigurnosti 2022. bave se  složenim izazovima globalne (ne)sigurnosti i današnjem inovativnom poslovnom okruženju. Program obuhvaća širok raspon pogleda na aktualnosti geopolitičkog trenutka, kibernetičke sigurnosti, upravljanja procesima ostvarivanja korporativne sigurnosti, zaštite kritične infrastrukture. Radujemo se i brojnim neformalnim događanjima od kojih je u središtu obilježavanje HUMS-ova 15-tog rođendana, istaknuo je Ostojić.

U okviru programa, dvanaesti put za redom, zaslužnim pojedincima i institucijama dodijeliti će se Hrvatska velika nagrada sigurnosti, koju je HUMS ustanovio 2010. godine. Hrvatski dani sigurnosti 2022. održat će se u Opatiji od 28.-30. rujna 2022. u Amadria Park Design Hotelu Royal.

Više o programu i uvjetima sudjelovanja pročitajte na www.danisigurnosti.hr

DBO / Foto: HUMS