HVALE VRIJEDNA AKCIJA: Menadžeri sigurnosti donirali rodilište u Petrovoj

HVALE VRIJEDNA AKCIJA: Menadžeri sigurnosti donirali rodilište u Petrovoj

Danas je  KBC Zagreb, Klinika za ženske bolesti i porode, Odjel za dijabetes i fetalni rast u Petrovoj ulici, u Zagrebu, postao opremljeniji za šest LCD televizora Toshiba.

Predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti Alen Ostojić i tajnica udruge Maja Pavelić Opuhač predali su televizore Voditeljici odjela prof.dr.sc. Marini  Ivanišević, dr.med.

Ponosni smo na članove HUMS-a i sve profesionalce sigurnosti koji su svojom donacijom na zajedničkoj večeri u Opatiji, na Hrvatskim danima sigurnosti 2017., omogućili da kupimo ove prijeko potrebne televizore.  Hvala svima još jednom. Morate znati da na ovom odjelu pacijentice  čuvaju trudnoću i po nekoliko mjeseci. Veseli nas da će im  televizori pomoći da vrijeme brže i lakše prođe, rekla je Maja Pavelić Opuhač.

Na prošlo tjednom velikom pred blagdanskom domjenku HUMS-a u Hotelu International u Zagrebu,  predsjednik Ostojić istaknuo je,  da su u HUMS-u ponosni na brojne donacije u proteklih deset godina djelovanja, koje predstavljaju kap dobrote u djelovanju Hrvatske udruge menadžera sigurnosti. Tu vrstu humanitarnog djelovanja nastavit ćemo i u godinama koje dolaze. U ovoj godini osim rodilišta u Petrovoj, donirali smo Caritas i naše prijatelje iz IPA splitko-dalmatinske u pomoći splitskom Centru za autizam, rekao je Ostojić.

DBO