Hrvatski dani sigurnosti 2019. na novom webu danisigurnosti.hr

web danisigurnosti.hr

Još je 161 dan do početka Hrvatskih dana sigurnosti 2019, jedinstvenog trodnevnog događanja na kojem će se u Opatiji okupiti vrhunski domaći i međunarodni stručnjaci iz područja sigurnosti da bi kroz forume i panel rasprave prezentirali najnovija dostignuća i promicali najbolje prakse zaštite iz područja sigurnosti.

Tako se odbrojava na stranici danisigurnosti.hr, koju je Hrvatska udruga menadžera sigurnosti je kao organizator ove velike međunarodne i već 13. po redu Konferencije, upravo podigla i putem koje se svi zainteresirani mogu prijaviti za sudjelovanje na Hrvatskim danima sigurnosti 2019 u razdoblju od 23. do 25. listopada.

Osim toga putem stranice danisigurnosti.hr mogu se raditi i prijave za Hrvatsku veliku nagradu sigurnosti, također jedinstven natječaj putem kojega stručni žiri bira zaslužne pojedince i institucije koji su se svojim djelima istaknuli u protekloj godini u području sigurnosti.

Na novoj stranici danisigurnosti.hr dostupni su i svi detalji iz programa događanja sva tri dana ovogodišnjih Hrvatskih dana sigurnosti;  13. Konferencije Hrvatske udruge menadžera sigurnosti i 4. međunarodnog foruma o urbanoj sigurnosti i 1. foruma o privatnoj zaštiti. Želite li doznati više o predavačima, o svečanoj dodjeli nagrade na gala večeri, visini kotizacije, sponzorskim paketima te gdje će se i što događati u razdoblju od 23. do 25. listopada 2019. u Amadria Park Grand Hotel – 4. opatijska cvijeta u Opatiji svakako posjetite stranicu danisigurnosti.hr.  

DBO/ Foto:HUMS