HEP-u d.d. dodijeljen Mamforce company standard

HEP grupa

Mamforce standard certifikati dodijeljeni su u sklopu završne konferencije EU projekta “Prema stvarnoj ravnopravnosti muškaraca i žena: usklađivanje profesionalnog i obiteljskog života”, održanoj u organizaciji Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova i u partnerstvu sa Hvatsklim narodnim kazalištem Split  i tvrtkom Spona Code.
Priznanja su uručile Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić i Diana Kobas Dešković, autorica metode procjene Mamforce,  u ime HEP-a  preuzela  ga je Lidija Gašparović, pomoćnica direktora Sektora za ljudske potencijale.

Hrvatska elektroprivreda d.d. je uključivanje u projekt „MAMFORCE COMPANY STANDARD“ prepoznala kao još jednu pozitivnu inicijativu među onima koje se već provode u skladu s dugoročnim planom strateškog upravljanja ljudskim potencijalima.

U „MAMFORCE COMPANY STANDARD“ projektu prepoznali smo potencijal za dodatno osnaživanje naših nastojanja unaprjeđenja poslovnih praksi te organizacijske kulture. 
Čast nam je pridružiti se biranom društvu organizacija koje posjeduju MAMFORCE COMPANY Standard te želimo svojim daljnjim aktivnostima opravdati dodijeljeno nam priznanje, kao i biti primjer drugima., istaknula je Lidija Gašparović.

Hrvatska elektroprivreda prva je Hrvatskoj donijela Plan djelovanja za promicanje i uspostavljanje ravnopravnosti spolova u trgovačkim društvima u sastavu HEP grupe izrađen na temelju Smjernica Vlade Republike Hrvatske i Ureda za ravnopravnost spolova.

RSS