HEP Opskrba okupila više stotina gospodarstvenika na Susretu kupaca u Zagrebu

HEP grupa

Na završnom Susretu kupaca HEP Opskrbe u Zagrebu, uz niz inovativnih proizvoda, uglednim gospodarstvenicima predstavljen jedinstven proizvod na tržištu, HEPI Trader. Na ovogodišnjim Susretima, koji su počeli u Splitu, zatim Osijeku, Rijeci, Ljubljani i danas u Zagrebu, okupljeno je više od 700 uglednih gospodarstvenika, najvećih kupaca električne energije iz Hrvatske,  Slovenije, ali i prvih kupaca iz BIH i Srbije. 

Okupljenim gospodarstvenicima, među kojima su bili i predstavnici uglednih tvrtki poput  Kraša, Ericssona, Aluflexpacka, HRT-a, Plive,  Odašiljača i veza, Končara, Ducati komponenti, Petrokemije, Vindije, Regeneracije, Erste Banke, Pan-Peka, Sberbanka, Hon-Inga, i dr., predstavljeno je poslovanje HEP Opskrbe i trendovi na tržištu električne energije. „Zahvaljujući inovativnosti poslovanja, HEP Opskrba nastavlja biti vodeći opskrbljivač električnom energijom u Republici Hrvatskoj, s gotovo 40.000 kupaca kategorije poduzetništvo u Hrvatskoj, ukupne godišnje potrošnje veće od  7,1 TWh. Ove godine velikim smo kupcima ponudili i samostalno upravljanje nabavom električne energije kroz aplikaciju HEPI Trader. Taj jedinstveni proizvod na tržištu velikim će kupcima omogućiti da samostalno upravljaju nabavom električne energije, imaju uvid u stanje na tržištu električnom energijom i električnu energiju kupuju na tranše. Takvom inovativnošću svakodnevno dokazujemo kupcima zašto je HEP Opskrba najbolji izbor opskrbljivača za njih.“, izjavila je direktorica HEP Opskrbe, Tina Jakaša.

Uz HEPI Trader, istaknuti su i drugi inovativni proizvodi koje HEP Opskrba nudi poduzetnicima, poput HEPI Partnera koji zaposlenicima Partner tvrtki osigurava dodatne uštede za njihovo kućanstvo, proizvoda Udružimo se!, koji kupcima  omogućava udruživanje radi smanjenja ulaznih troškova poslovanja te ESCO program pogodnosti koji kupcima pomaže u aktivnom upravljaju procesima s ciljem racionalnog gospodarenja energijom i uštedama. Jedinstveni proizvod ZelEn, odnosno električna energija iz obnovljivih izvora, koju kupuje više od sto vodećih hrvatskih kompanija ima i humanitarni karakter koji se očituje u vidu donacija projekata energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije za ustanove koje skrbe o socijalno najosjetljivijim društvenim skupinama. Kupcima su također predstavljene i pogodnosti koje nudi tarifni model za kućanstvo HEPI. Riječ je o najinovativnijem proizvodu za kućanstvo na tržištu, koji uz najnižu cijenu i program vjernosti, kupcima nudi online plaćanje računa te praćenje vlastite potrošnje električne energije putem aplikacije Moj Hepi račun i mobilne aplikacije m-hepi.

U sinergiji s  tvrtkama HEP grupe, HEP Opskrba aktivno sudjeluje i na regionalnom tržištu, u Sloveniji, gdje drži više od 12,5% tržišnog udjela, te ima prve kupce na tržištima Srbije i BiH. Uz zanimljiv program, gosti su na Susretu mogli virtualno prošetati hidroelektranom Zakučac, najvećom hidroelektranom u Hrvatskoj.

RSS