HEP dobio nagradu Oraclea za inovativni razvoj aplikacija

HEP Grupa

Na ovogodišnjoj Oracle OpenWorld konferenciji održanoj od 1. do 5. listopada u San Franciscu, HEP-ovim predstavnicima iz Sektora za informacijsko komunikacijske tehnologije uručena je Oracle Innovation Award 2017 Finalist nagrada u kategoriji Accelerate Application Development.

Hrvatska elektroprivreda tako se pridružila društvu tvrtki kao što su AT&T, Australian Finance Group, Bajaj Electrical, BrightSource Energy, Gluon, L&T Finance Ltd., LinkedIn, NSW Government – Department of Finance, NTT Communications, Ricoh, State University of New York, Swiss Pos i druge.

Oracle OpenWorld najveći je svjetski događaj namijenjen svim tvrtkama koje žele razumjeti što u današnje doba brzog rasta i razvoja tehnologije uistinu znači moć informacije, a okuplja sudionike iz cijelog svijeta u želji da se informiraju o najnovijim Oracle poslovnim rješenjima, aplikacijama i tehnologijama.

Nagrađeno HEP-ovo rješenje predstavio je Patrik Franković u sklopu predavanja Transitioning Oracle Application Developement Framework to Cloud: Why and How?

RSS