HDS 2023: Na 5. Forumu o urbanoj sigurnosti o djeci, prometu i gradu

O promicanju urbane sigurnosu kroz integrirani pristup s posebnim fokusom na djecu promet i grad, govoriti će Lana Račić, Trafiki, Zagreb, na 5. Forumu o urbanoj sigurnosti – video nadzor javnih površina, koji će se održati u okviru programa Hrvatskih dana sigurnosti 2023., Opatija, Hotel Ambasador, 27.-29. rujna.

Lana Račić, poduzetnica i prometni stručnjak, diplomirala je na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, a u španjolskoj Poslovnoj školi EOI (Escuela de Organización Industrial) educirala se o poduzetništvu i poslovanju malog gospodarstva.

Višegodišnje radno iskustvo stekla je u realnom sektoru na upravljanju poslovnim procesima i vođenju infrastrukturnih projekta iz područja sigurnosti cestovnog prometa.

Lana danas kao vlasnica tvrtke Trafiki pomaže organizacijama u transformiranju njihovih navika mobilnosti kako bi uštedjele troškove, povećale zadovoljstvo zaposlenih i pozitivno utjecale na okoliš.

Autorica je dva obrazovna projekta iz područja sigurnosti prometa i mobilnosti: „Prometnjak“  i „Vrtić na biciklu“, koji se obraćaju roditeljima i djeci, edukativnim i ostalim stručnjacima, s glavnim ciljem podizanja svijesti o važnosti kontinuiranog prometnog obrazovanja od najranije dobi.

Motiviraju je projekti koji razvijaju rješenja usmjerena na čovjeka, doprinose održivom razvoju te kroz strateška partnerstva omogućuju poboljšanje svakodnevnog života.

Više o programu i uvjetima sudjelovanja pogledajte na www.danisigurnosti.hr

Program i prijavnicu sudjelovanja možete zatražiti i putem e-maila: info@uhms.hr  m. 091 44 55 017.

DBO/ Foto: HUMS