NOVA KNJIGA: Koncepti kriznog menadžmenta i kritične infrastrukture

Alen Ostojić i dr.sc. Branko Mihaljević na promociji knjige na HDS 2019.

„Koncepti kriznog menadžmenta i kritične infrastrukture“, suautora Branka Mihaljevića i Alena Ostojića, nova je i jedna od rijetkih stručnih publikacija u području kriznog upravljanja prilikom napada i ugroze kritične infrastrukture bilo grada, regije ili države.

U doba svih razina globalizacije i umreženosti infrastrukture kritične su infrastrukture istodobno postale i ranjive bilo u situacijama prirodnih katastrofa ili u situacijama napada ili terorizma, ili sukoba.

Zbog toga je važno educirati stručnjake i praktičare koji će kroz svoje inovativne pristupe doprinositi sprječavanju kriznih situacija.

„Temeljna zadaća ove knjige jest da bude didaktički materijal koji će sve zainteresirane upoznati sa temeljnim znanjima o kriznom upravljanju, kriznom komuniciranju, kritičnoj infrastrukturi i biti uvodni materijal u njihovom daljnjem usavršavanju“, naglasio je dr. sc. Branko Mihaljević.

Mr. Alen Ostojić je prilikom promocije knjige dodao kako je ova publikacija poticaj i drugim ekspertima u tom području da svoja znanja i iskustva također pretoče u publikacije koje bi bile izvrstan edukativan materijal budućim stručnjacima sigurnosti, posebice specijaliziranim za sigurnost kritičnih infrastruktura.

Promociju knjige na Hrvatskim danima sigurnosti 2019. vodio je dr.sc. Đuro Črnjak, ravnatelj Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj.

Knjigu po promotivnoj cijeni u iznosu od 140,00 kuna možete ovaj mjesec, nabaviti kod izdavača, Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, info@uhms.hr

DBO/ HUMS