Događaj na kojem jednostavno morate biti – Hrvatski dani sigurnosti 2024.

Iskoristite popust na kotizacije i sudjelujte na najvećem nacionalnom događaju iz područja korporativne sigurnosti – Hrvatskim danima sigurnosti 2024.

Ako pripadate društvu onih koji neumorno tragaju za inspiracijom, razmjenom znanja s kolegama iz struke s puno pozitivne energije, vi jednostavno, morate doći 16. – 18. listopada u Opatiju, kako bi ste doživjeli sve ono što nudi najveći događaj CSO-ovaca iz Hrvatske i regije – Hrvatski dani sigurnosti 2024., Hotel Ambasador, Opatija.

Ovogodišnje, osamnaesto po redu, izdanje konferencije hrvatskih menadžera sigurnosti, šesti forum menadžera korporativne sigurnosti JI Europe (SEECSA), šesti forum privatne zaštite, šesti  forum o urbanoj sigurnosti i prvi forum povjerljivih osoba i internih korporativnih istražitelja, okupit će neke od najboljih predavača iz svijeta ne samo korporativne sigurnosti već i privatne zaštite i urbane sigurnosti, koji će nas pobliže upoznati s aktualnim temama i trendovima kao što su: poslovanje u vremenu kontinuiranih kriza, , uloga medija u ostvarivanju sigurnosti,  klimatska sigurnost, ključevi uspjeha u korporativnoj sigurnosti, interne korporativne istrage, informacijska i cyber sigurnost,  a tu su razne razne networking radionice uz  svečanu dodjelu Hrvatske velike nagrade sigurnosti 2024. u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner.

Ali to nije sve. Kroz svoju životnu i sportsku priču naziva „Nema mjesta za male snove“, nadahnut će nas prof.dr.sc. Dragan Primorac, pedijatar, subspecijalist medicinske genetike i forenzičar. Kroz svoju priču Dragan će nam pomoći da iz sebe izvučemo najbolje i nađemo pobjednika u sebi.

Kao i uvijek, HUMS-ovci ostavljaju vrijeme za neformalna druženja, tradicionalnu tombolu i zabavu za koju su zaduženi DJ Nikola z Kukurini, Tony sax, Zagrebački tamburaši i Gelato Sisters.

Više o programu i prijavi sudjelovanja te smještaju pogledajte na www.danisigurnosti.hr

 

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.com