Combat centar Zagreb proslavio tri godine postojanja i ugostio velemajstora borilačkih vještina Geoffa Bootha

Zagreb ugostio velemajstora Geoffa Bootha

Treću obljetnicu djelovanja Combat centar Zagreb proslavio je organiziravši “Noć borilačkih vještina”, te seminarom velemajstora Geoffa Bootha, australca s 40 godina iskustva.

Na svečanosti u centru posjetitelji su uživali u nastupima klubova koji su demonstrirali tradicionalne ali i moderne borilačke vještine: hapkido, taekwondo, tai chi, kung fu, srednjevjekovno
europsko mačevanje, filipinske borilačke vještine, nanbudo, kaido, kickboxing, kyokushin karate i dr.

Na godišnji je Combat centru Zagreb čestitao i legendarni judaš Zdravko Baršnik istaknuvši veliku prednost ovog centra jer može osigurati trening različitih borilačkih vještina.

I sam predsjednik Combat centra Zagreb Vlado Požežanac potvrdio je da nitko u Zagrebu nema toliko mogućnosti za treniranje više sportova.

– Iako govorimo različitim jezicima sve nas povezuju vrijednosti borilačkih vještina, dodao je velemajstor Booth, koji već 40 godina uči i usavršava borilačke vještine i najviše je rangirani nekorejski Hapkido majstor koji prenosi hapkido vještinu po cijelom svijetu.

Na svečanosti je nastupio i “Hapkido Cro Demo Team”, prvi nekorejski hapkido demo team na svijetu koji je prikazao vrhunske samoobrambene tehnike. Nastup je održao i “Prvi hrvatski taekwondo demo tim”.