Božinović potvrdio: ‘Vlada RH pokrovitelj Hrvatskih dana sigurnosti 2022.’

Marko Rašić, Alen Ostojić, dr.sc. Davor Božinović i dr.sc. Damir Trut na Hrvatskim danima sigurnosti 2018.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović danas je na sjednici Vlade predstavio Prijedlog zaključka o prihvaćanju pokroviteljstva Vlade Republike Hrvatske nad Hrvatskim danima sigurnosti 2022.

“Obzirom da se radi o događaju koji je sadržajem i kvalitetom programa do sada prepoznat kao veoma važan u području korporativne sigurnosti, a na kojem je ranijih godina do sada sudjelovalo više od 3.500 sudionika i 350 predavača iz zemlje i inozemstva s ciljem unaprjeđenja suradnje između javnog, privatnog i korporativnog sektora sigurnosti, akademske i poslovne zajednice te civilnog društva i samih građana kroz dijalog, panele te prezentaciju hrvatskih i međunarodnih iskustava predlažem da Vlada prihvati pokroviteljstvo“, pojasnio je ministar Božinović.

Vlada RH je, prema Božinovićevim riječima, prihvatila pokroviteljstvo sukladno molbi Hrvatske udruge menadžera sigurnosti bez preuzimanja financijskih obveza. Hrvatski dani sigurnosti, u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti će se održavati od 28. do 30. rujna u Opatiji.

RSS