Bandić posjetio Policijsku upravu zagrebačku

Bandić u tradicionalnom novogodišnjom obilasku Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave zagrebačke

Prilikom već tradicionalnog obilaska hitnih službi u novogodišnjoj noći, gradonačelnik Milan Bandić posjetio je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave zagrebačke gdje je zahvalio na tome da se sigurnost u Gradu Zagrebu piše velikim slovom, a čega ne bi bilo bez suradnje građana i policije.

Posebno je pohvalio način rukovođenja Policijskom upravom zagrebačkom, svjestan da jedino siguran grad „otvara vrata“ turistima ,a građanima čini život ugodnijim i kvalitetnijim.

Upravo to potvrđeno je kroz podatke i činjenice s kojima je kratko tom prilikom načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić upoznao gradonačelnika, a koji govore u prilog manjem broju kaznenih djela i većoj razriješenosti.

„Kriminalitet koji je najviše u fokusu je u padu, a to su imovinski kriminalitet, broj smrtno stradalih osoba u prometu kao i protupravna ponašanja u smislu remećenja javnog reda i mira. Uz bolju razriješenost, koju postižemo, zadovoljni smo stanjem sigurnosti na našem području.“ – rekao je Marko Rašić.

I ova noć, u kojoj se okupilo oko 20 000 građana na središnjem gradskom trgu, odvija se u najboljem redu, a na što smo se ne samo pripremili, nego smo i ponosni.

Na samom kraju i jedan i drugi poželjeli su sretnu, uspješnu i sigurnu novu 2020. godinu svim građanima i svim policijskim službenicima, a pogotovo onima koji ovu noć provode radno.

 

RSS/ Foto: PU zagrebačka