Atraktivan program Hrvatskih dana sigurnosti 2018.

Alen Ostojić

Svečana dodjela Hrvatske velike nagrade sigurnosti 2018., tri panel rasprave, jedno motivacijsko predavanje, jedan glavni govornik, jedna promocija knjige, jedan razgovor s povodom i 14 predavača, naći će se  u program XII. Konferencije hrvatskih menadžera sigurnosti, koja će se održati u okviru programa Hrvatskih dana sigurnosti 2018. od 5. do 7. prosinca u zagrebačkom hotel International. Program slijedi najnovije trendove ostvarivanja korporativne sigurnosti u svijetu. Najvažnije nam je zadovoljstvo sudionika. Vjerujem da ćemo to formalnim i neformalnim dijelom programa , u ozračju najljepšeg Adventa u Europi i postići, rekao je Alen Ostojić (na sllici) predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Prvi dan konferencije predviđen je panel „Stanje i perspektive korporativne sigurnosti u JI Europi – što nam donosi Southeast Europe Corporate Security Association?“  U raspravi će sudjelovati osnivači asocijacije, ujedno i predsjednici nacionalnih asocijacija menadžera korporativne sigurnosti Slovenije, Srbije, Makedonije i Hrvatske – prof.dr.sc. Denis Čaleta, prof.dr.sc. Dragan Trivan , prof.dr.sc. Atanas Kozarev i mr. Alen Ostojić.

Organizator je za sve sudionike Hrvatskih dana sigurnosti 2018., u četvrtak 6. prosinca s početkom u 21 sat pripremio zabavu “Advent u Mašklin i Lati” uz  tamburaški sastav “Cure iz centra” i DJ. Igora Primca.

Hrvatska udruga menadžera sigurnosti  na danima sigurnosti tradicionalno organizira humanitarnu tombolu. Prihod od tombole biti će uplaćen u korist udruge PINK life. Riječ je o udruzi koja svojim radom nastoji poboljšati kvalitetu života osoba koje boluju od malignih bolesti.

Više o programu Hrvatskih dana sigurnosti 2018. kao i prijevu sudjelovanje možete vidjeti na www.uhms.hr

DBO/ Foto: MUP RH