Ante Perčin na čelu Hrvatske kuće sigurnosti

Hrvatski dani sigurnosti - Đuro Črnjak, Ante Perčin i Zdravko Prša
Dr.sc. Đuro Črnjak, Ante Perčin i Zdravko Prša na Hrvatskim danima sigurnosti 2021.

Ante Perčin, predsjednik Udruge zaštitarske djelatnosti pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, izabran je za novog predsjednika Upravnog odbora Hrvatske kuće sigurnosti, u sljedećem jednogodišnjem razdoblju. Odluka je to članova UO HKS-a donesena na sjednici održanoj 24. veljače 2022. u Hrvatskoj gospodarskoj komori.

„ Prije svega hvala kolegi Zdravku Prši koji je u prethodnom jednogodišnjem razdoblju vodio Hrvatsku kuću sigurnosti kao i kolegama Lučiću i Kovačeviću iz HGK-a na potpori u radu HKS-a.  Uvažavajući činjenicu da je Hrvatska kuća sigurnosti novi zajednički projekt udruga iz same branše (HGK, HUMS-a., HUP-a), kojim se na jedan posve novi način pokušava pristupiti ukupnoj problematici sigurnosti u RH, njenoj popularizaciji, razumijevanju, integraciji, daljnjoj profesionalizaciji i specijalizaciji, kao i podizanju ukupne sigurnosne kulture građana…,  kroz jednu posve novu dimenziju iste, kao i uvijek u jednom tako pozitivnom okruženju istomišljenika i profesionalaca čast je biti dio tima, kao i svojevrsni koordinator navedenih aktivnosti za predstojeću godinu“, kazao je Perčin.

“Hrvatska kuća sigurnosti” je platforma nevladinih organizacija sigurnosti, pokrenuta uz zajedničku inicijativu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, Hrvatske udruge poslodavaca i Hrvatske gospodarske komore.

Više o HKS pročitajte na: https://digitalnakomora.hr/udruzenja/profil/62/centar-informacija/kategorija/sve

U radu Upravnog odbora sudjelovali su Zdravko Prša (HGK), Alen Ostojić (HUMS), dr.sc. Dražen Lučić, iz HGK-a, ujedno koordinator platforme i Dario Kovačević, poslovni tajnik Udruženja zaštitnih i istražnih djelatnosti HGK.

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.com