​Predstavljen projekt Safe stay in Croatia

​Predstavljen projekt Safe stay in Croatia
Ministarstvo turizma i sporta

Na današnjoj konferenciji za medije ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić predstavili su projekt Safe stay in Croatia.

Safe stay in Croatia je web platformu putem koje svi zainteresirani mogu pronaći informacije o tome što ista predstavlja te na kojoj mogu preuzeti sigurnosne oznake i ostaviti svoje dojmove.

Hrvatska je zbog dobrih epidemioloških prilika prošle godine bila prepoznata kao sigurna destinacija, na čemu nastavlja raditi i u 2021. godini.

Uz već na tržištu poznatu oznaku Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (WTTC) Safe Travels, osmišljena je nacionalna oznaka pod nazivom Safe stay in Croatia, koja je važan kotačić u etabliranju Hrvatske kao sigurne i poželjne destinacije, ali i poticaj svim dionicima u lancu putovanja, od benzinskih postaja do zračnih luka i trajekata kao i  hotelima, marinama, privatnim apartmanima, muzejima i drugim atrakcijama za nastavak pridržavanja epidemioloških mjera.

Za promotivnu kampanju zadužena je Hrvatska turistička zajednica, a aktivnosti oglašavanja provodit će se putem videa, kao i na online kanalima i društvenim mrežama uz #SafeStayInCroatia te na najčitanijim online portalima po navedenim tržištima.

Više pročitajte ovdje.

PO/Foto: Ministarstvo turizma i sporta