Za sigurnost na cestama ophodari Rijeka plusa prešli gotovo 100.00 kilometara i intervenirali 1100 puta

U prvih osam mjeseci ove godine ophodari TD Rijeka plusa prešli čak 9949 kilometara i imali preko 1100 intervencija unutar 350 kilometara gradskih prometnica na području grada Rijeke koji spadaju pod nerazvrstane ceste, nad kojima Rijeka plus ima ingerenciju.

„Ophodari su spremni sjesti u vozilo i intervenirati u bilo koje doba, biti na usluzi građanima, brzo i efikasno reagirati na eventualnu ugrozu na gradskim prometnicama, upravljati cestovnom imovinom, i otklanjati sve što može biti potencijalna opasnost za promet. Bilo da je riječ o kamenju ili lišću koje treba ukloniti, ili o udarnoj rupi koju je potrebno sanirati ophodarska služba intervencije obavlja na dnevnoj bazi. Obzirom da je osnovna svrha ophodnje cesta osiguranje sigurnosti prometovanja, u vozilu ophodara naći će se sve potrebno za popravke i manje radove“, ističu u Rijeka plusu.

TD Rijeka plus d.o.o. je u svrhu kvalitetnijeg i bržeg nadzora na prometnicama, početkom godine nabavilo svoje ophodarsko vozilo opremljeno suvremenom digitalnom opremom, kako bi mogli što promptnije reagirati u slučajevima koji to zahtijevaju.

 

DBO/ Foto: rijeka.hr