VELIKO SRCE MENADŽERA SIGURNOSTI – DONACIJA P.I.N.K. LIFE-u U POMOĆI ONKOLOŠKIM BOLESNICIMA

Nives Morić, PINK life

Od srca se zahvaljujem što ste odabrali udrugu P.I.N.K. life za donaciju cjelokupnog prihoda od tombole – 7.000,00 kn. Zahvaljujući toj donaciji pripomogli ste pokretanju radionice glazbene terapije za onkološke bolesnike. Hvala na pomoći i pozitivnoj inicijativi, izjavila je danas Nives Morić, predsjednica P.I.N.K. life primajući donaciju Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Hvala menadžerima sigurnosti i svim prijateljima HUMS-a koji su sudjelovali u humanitarnoj tomboli koju smo u okviru programa Hrvatskih dana sigurnosti 2018. organizirali u zagrebačkom restoranu Mašklin i lata, u četvrtak, 6. prosinca 2018. Ozračje i toplina Adventa bila je prava prilika za dodir humanosti, koji smo potvrdili 11 put za redom, kazao je Alen Ostojić, predsjednik HUMS-a.

Tombola je organizirana uz pomoć Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika – CROMA, a nagrade su osigurali: CROMA, PROFIL, Hrvatski novčarski zavod, ATLANTIC, PAGO  Hrvatska, CROMA – „Grupa nikad skupa“, DAHUA  Hrvatska, The DEE Jewellery, ECCOS, 1KLIK, SECURITAS Hrvatska, HUMS i ASSA ABLOY Hrvatska.

DBO/ Foto: HUMS