USKORO IZ TISKA: KORPORATIVNA SIGURNOST U OKRUŽENJU PANDEMIJE COVID-19

Korporativna sigurnost u okruženju pandemije COVID-19

U izdanju Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj iz Zagreba, uskoro iz tiska izlazi knjiga „KORPORATIVNA SIGURNOST U OKRUŽENJU PANDEMIJE COVID-19“.

Autori su Lana Djurkin Koenig, Alen Delić, Branko Mihaljević i Alen Ostojić, eminentni stručnjaci  korporativne, informacijske i cyber sigurnosti, kriznog menadžmenta i upravljanja rizicima.

„U ovoj krizi oko COVID-a 19 menadžeri sigurnosti odradili su ogroman posao na prvoj crti spriječavanja prodora virusa u korporacije. Autori ove knjige su vrhunski poznavatelji funkcija korporativne sigurnosti, ali možda još važnije, neposredno su upravljali ovom krizom u svojim korporacijama, što je sasvim sigurno dalo neprocijenjivo iskustvo u izradi ove knjige“, rekao je dr.sc. Đuro Črnjak, ravnatelj Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj.

Autori obrađuju područja: Upravljanja procesima korporativne sigurnosti, Plana kontinuiteta poslovanja i oporavka, Posljedice pandemije COVID-19 na društvo i gospodarstvo,  Sigurnost i zaštita zdravlja radnika u korporaciji u okolnostima rizika od zarazne bolesti COVID – 19, Uloga korporativne sigurnosti spriječavanju širenja COVID-19, Uloga Stožera civilne zaštite RH,  Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva rada i mirovinskog sustava RH u oblikovanju korporativne sigurnosti, Cyber prijetnje u okruženju pandemije COVID-19 i Uloga korporativne sigurnosti u post Covid-19 svijetu.

 

DBO/ Foto: Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj, Zagreb