U Podcastu „Jesmo li sigurni da smo sigurni?,“ gost: Davor Iljkić, predsjednik i osnivač Instituta za compliance, criminal compliance i anti-money laundering (ICCrA)

U Podcastu „Jesmo li sigurni da smo sigurni?“ gost: Davor Iljkić predsjednik i osnivač Instituta za compliance criminal compliance i anti-money laundering (ICCrA)
Svijetsigurnosti.com

Na HUMS TV Youtube kanalu pogledajte novu emisiju Podcasta Svijeta sigurnosti „Jesmo li sigurni da smo sigurni?“ .

Urednik i voditelj Alen Ostojić, razgovarao je sa mr.sc. Davorom Iljkićem, predsjednikom i osnivačem Instituta za compliance, criminal compliance i anti-money laundering (ICCrA).

Davor je autor nekoliko stručnih i znanstvenih članaka iz oblasti gospodarskog kaznenog prava, među njima i o complianceu. Magistrirao je na poslijediplomskom studiju iz kaznenopravnih znanosti na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na temu „Kriminalistički i kaznenopravni aspekti trgovanja ljudima.” Bavi se kaznenim i gospodarskim kaznenim pravom, compliance-om, fraud prevention. Dugi niz godina je radio kao vođa grupe u Službi gospodarskog kriminaliteta i korupcije, Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke. Danas radi na poziciji direktora Samostalne službe za prevenciju prijevara u Fondu za obnovu Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije.  Davor je cerertificirani istražitelj za sprječavanje i otkrivanje gospodarskih kaznenih djela i korupcije, Lead Auditor za ISO 37001 Anti Bribery Managment System, Lead auditor za ISO:37301 Compliance magaement system. Član je Savjeta za sprječavanje korupcije pri Ministarstvu pravosuđa i uprave RH.

Emisiju možete pogledati i na Zapad TV, u ponedjeljak, 14. ožujka 2022. u 21:05 sati.

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.com