U Opatiji Hrvatski dani sigurnosti 2021. – Novi pogled na sigurnost!

Hrvatski dani sigurnosti
HUMS

“‘Novi pogled na sigurnost” noseća je tema ovogodišnjih Hrvatskih dana sigurnosti 2021 i 15. Konferencije hrvatskih menadžera sigurnosti od 22. do 24. rujna u Opatiji, Amadria Park Design Hotel Royal.

U okviru Hrvatskih dana sigurnosti bit će i 3. Forum menadžera korporativne sigurnosti JI Europe i 3. Forum privatne zaštite.

Konferenciju će u srijedu u 11.45 sati otvoriti Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova, kojom prilikom će imati i izlaganje.

Pozdravne će riječi tom prilikom sudionicima uputiti Holger Haibach, direktor predstavništva  Zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku, prof. dr. sc. Denis Čaleta, predsjednik Asocijacije menadžera korporativne sigurnosti JI Europe (SEECSA) i Alen Ostojić, CSO, CMKS, CMS, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti (HUMS), koja je i organizator Konferencije.

“Baveći se krizom koju je izazvala pandemija COVID 19 uz sve ostale procese sigurnosti, menadžeri sigurnosti su još jednom potvrdili vrijednost svoje funkcije u poduzeću ali i zajednici. Postali su jamac neprekidnosti poslovanja ali i potvrdili da je svoju funkciju povjerenja. No, naspram novih sigurnosnih izazova temeljno je danas pitanje, kako javni sektor sigurnosti može efektivnije i efikasnije koristiti raspoložive kapacitete korporativne, privatne i urbane sigurnosti”, naglasio je Alen ostojić, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

Uz visoku razinu protuepidemijskih mjera domaći i strani predavači, stručnjaci i menadžeri sigurnosti, prezentirat će i raspravljati o novim modelima sigurnosnog upravljanja, korporativnom i privatnom sigurnosti, značaju informacijske sigurnosti i digitalizacije uz nove tehnologije kao alata sigurnog poslovanja te novim izazovima s kojima se nose poslovni sektori.

Svečana dodjela dobitnicima Hrvatske velike nagrade sigurnosti 2021. bit će upriličena u srijedu u 14.15 sati, također u Amadria Park Design Hotelu ROYAL. Svečanost dodjele priznanja i nagrade u devet kategorija pojedincima, tvrtkama, udrugama, institucijama, lokalnim zajednicama, koji su dali značajan doprinos ostvarivanju i razvoju sigurnosti Republike Hrvatske, uveličat će nastup čelistice Ane Rucner.

Već tradicionalno i ove godine Hrvatska udruga menadžera sigurnosti u okviru Hrvatskih dana sigurnosti organizira humanitarnu tombolu čiji će prihodi ići u korist Zaklade Hrvatska kuća srca!

Detalje programa saznajte ovdje.

Hrvatska elektroprivreda je platinasti sponzor Hrvatskih dana sigurnosti 2021.

RSS/Foto: HUMS