U Beogradu uskoro SAMKB-ova međunarodna konferencija o korporativnoj sigurnosti

SAMKB

Stručni skup sa međunarodnim sudjelovanjem menadžera korporativne sigurnosti iz javnog i privatnog sektora u Republici Srbiji i zemalja regije tradicionalno se održava i ove godine.

Šesta međunarodna konferencija Srpske asocijacije menadžera korporativne bezbednosti pod nazivom „Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2018“, održati će se 11. listopada 2018. godine u hotelu Holiday INN u Beogradu.

Konferenciju će prigodnim riječima otvoriti prof.dr.. Dragan Trivan (na slici), Predsjednik SAMKB-a, General major Slađan Đorđević, Ministarstvo obrane Republike Srbije, dr. Zvezdan Radojković, Pomoćnik direktora policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije i Marinko Radić, Generalni sekretar Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije.

Pozivna predavanja  imati će Zlatko Petrović, Pomoćnik generalnog sekretara za inspekcijski nadzor Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije i Alen Ostojić, predsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti, na temu: „GDPR i korporativna bezbednost sa akcentom na videonadzor“ i „Videonadzor i GDPR u korporativnoj sigurnosti – Iskustva Republike Hrvatske“.

Predviđene su i dvije panel diskusije: „Kompanija i nova evropska regulativa Opšta uredba o zaštiti podataka o ličnosti“ i „Vanredne situacije i zaštita kritične infrastrukture sa aspekta korporativne bezbednosti“.

Na konferencije će biti predstavljen Novi Zakon o kritičnoj infrastrukturi Srbije, a dodijeliti će se i godišnje nagrade SAMKB  iz područja korporativne sigurnosti i to za najbolju kompaniju, najboljeg menadžera i najbolju knjigu.

Više o programu i prijavi za sudjelovanje pročitajte na www.korporativnabezbednost.rs

DBO