III. Savjetovanje o zaštiti pacijenata, medicinskog osoblja, posjetitelja, informacija, opreme, objekata, usluga i ugleda: SIGURNOST U ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA” održava se u organizaciji HRVATSKE UDRUGE MENADŽERA SIGURNOSTI (HUMS) uz potporu Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj – ustanove za obrazovanje odraslih u Dvorcu Mihanović Tuheljskih toplica 2.-3. veljače 2017. godine.

Bolnice i zdravstvene ustanove su neka od najfrekventnijih mjesta u Republici Hrvatskoj. Budući da većina od njih želi provoditi i održavati visoku razinu otvorenosti, one su osjetljive na kriminalne aktivnosti ako nisu primjereno zaštićene. Za menadžment zdravstvenih ustanova, pravi je izazov kako dizajnirati mjere zaštite pacijenata, zaposlenika, posjetitelja i imovine, zadržavajući pri tome privatnost i kontinuitet zdravstvene njege u otvorenom okruženju.

“Budite aktivni sudionik i poslušajte najnovije i najbolje prakse protokola za sva područja sigurnosti zdravstvenih ustanova od rješenja dizajna sustava sigurnosti do prijedloga najnovijih tehnologija koje su u funkciji sigurnosti ali i spremnosti zdravstvenog menadžmenta u slučaju opasnosti i svih ostalih aspekata zaštitne sigurnosti”, najavljeno je iz Poslovnog učilišta Integralna sigurnost i razvoj (ISR).

RSS