Šefica regionalne korporativne sigurnosti Ernst and Young GmbH predavač na Hrvatskim danima sigurnosti 2018.

Lana Djurkin -Koenig

Nema sumnje da menadžeri korporativne sigurnosti s nestrpljenjem čekaju predavanje Lane Djurkin-Koenig na Hrvatskim danima sigurnosti 2018.

Lana je šefica regionalne korporativne sigurnosti za Ernst and Young GmbH, sa uredom u SR Njemackoj. U svakodnevnom poslu odgovorna je za fizičku sigurnost preko 16 000 zaposlenika i 52 lokacije koje pripadaju tzv. DACH ili GSA regiji (Njemačka, Švicarska, Austrija, Lichtenstein). Njene zadaće obuhvaćaju krizni menadžment, kontinuitet poslovnog upravljanja, sigurnost putovanja u rizične zemlje, sigurnost i zaštitu objekata, obranu od društvenog inženjeringa, sigurnost evenata i zaštitu VIP osoba.

Prije toga, Lana je bila skoro pet i pol godina osnivač i  koordinator Globalnog Sigurnosnog Situacijskog Centra, za najveću logističku kompaniju na svijetu – DHL.

GSSC je dio korporativne sigurnosti i bavi se primarno izradom strateških obavještajnih analiza.

Lana je prvih sedam godina svoje karijere provela u Ministarstvu obrane Republike Hrvatske. Bila je  pripadnica  kontingenta OS RH u Afganistanu, a studirala je i završila Pravo u Splitu, Međunarodne odnose u Zagrebu i MBA u Bonnu.

Lana je udana, majka jednog djeteta i 4 životinje, koja je toliko strastveno zaljubljena u profesiju da je i slobodno vrijeme posvetila savjetovanju i volontiranju za odjel sigurnosti SOS Dječjeg Sela i predavanju Menadžmenta rizika u sigurnosti na Sveučilištu primijenjenih znanosti Bonn-Rhein-Sieg.

Više o programu i  uvjete sudjelovanja na Hrvatskim danima sigurnosti 2018. možete pročitati na www.uhms.hr

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.com