Robert Kopal izvršni direktor istraživanja i razvoja u Tokić

Robert Kopal Tokić d.o.o.

Izvanredni profesor doktor Robert Kopal je novi izvršni direktor istraživanja i razvoja u Tokić d.o.o.

„U posljednjih 25 godina vodio sam preko 150 poslovnih i analitičkih radionica u Hrvatskoj i inozemstvu, ali s Tokićem, već nekoliko godina, radim i kroz konzultantske i edukacijske usluge.

Iz raznih razloga, rad s Tokićem je jedinstveno i neprocjenjivo iskustvo. Primarni razlog je taj što su pojedinci posvećeni. Ne samo da su spremni prihvatiti novo, već su i željni. Ispituju, postavljaju pitanja, daju prijedloge, misle konvergentno i divergentno, dobro rade u timovima itd. Drugi razlog je atmosfera na koju ne možete staviti prst, ali ju možete osjetiti.

Atmosfera topline, atmosfera u kojoj se stranac osjeća kao kod kuće. Treći (i posljednji) Tokićev čimbenik je integritet koji se definira kao osobno poštenje, neovisnost i snažna odanost određenim idealima i praksama. Kada sve to osjetite i doživite, te upoznate ljude koji to omogućuju i potiču, shvatite da ste upoznali jednoroga. I takvu priliku koja se pruža jednom u životu ne treba propustiti“, rekao je Robert Kopal.

Tokić d.o.o. vodeći je trgovac dijelova i popratne opreme s više od 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila.

Uz više od 12 milijuna eura ulaganja u preko 1000 zaposlenika i 140 poslovnica diljem Hrvatske i Slovenije, Tokić d.o.o. je od strane poslovnog magazina Lider prepoznat kao jedna od najboljih hrvatskih kompanija.

Tokić d.o.o. zapažene rezultate ostvaruje na području digitalizacije i robotizacije, uz snažno promicanje važnosti poznavanja i mogućnosti koje umjetna inteligencija pruža cijelom društvu.

 

DBO/ Foto: HUMS