Predstavnici Hrvatske gospodarske komore na sastanku kod Orepića

Predstavnici Hrvatske gospodarske komore Orepić
MUP RH

ZAGREB – Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić primio je jučer, 7. ožujka, u pratnji svojih stručnih suradnika predstavnike Hrvatske gospodarske komore (HKG), na čelu s njezinom potpredsjednicom Mirjanom Čagalj..

Na održanim sastancima na temu Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o strancima, razmijenjena su mišljenja o zakonskim odredbama te zajednički razmotreno trenutno stanje i mogućnosti koje stoje na raspolaganju.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova sastancima su prisustvovali i državna tajnica Lidija Pelivan Stipetić, načelnica Sektora za upravne poslove, strance i državljanstvo Gordana Valenta, pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave policije Krunoslav Borovec, voditelj Službe za sigurnost cestovnog prometa Josip Mataija i voditeljica Odjela za strance Ljiljana Maglić Radoš.

U ime HGK, uz potpredsjednicu Komore, na sastanku o prometu sudjelovali su i predsjednik Udruženja cestovnih teretnih prijevoznika Darko Vukadinović, predsjednik Udruženja auto škola pri HGK Denis Ožegović i predsjednik Udruženja cestovnog i putničkog prijevoza Antunu Presečki, odnosno osnivač Kamgrad d.o.o Dragutin Kamenski, glavni direktor Tehnika d.d. Zlatko Sirovec te predsjednik uprave Radnik d.d. Mirko Habijanec i njen član Darko Jambreković na sastanku o Zakonu o strancima.

RSS