Pomoću aplikacije mojZAGREB građani mogu pratiti obavijesti oko koronavirusa

Zagrebačka Gradska uprava omogućila je građanima da kroz aplikaciju mojZAGREB prate sve obavijesti vezane uz coronavirus, a na toj će aplikaciji moći pronaći mjere i preporuke iz nadležnosti Grada Zagreba.

Aplikacija mojZG razvijena je kako bi građani mogli izravno komunicirati s Gradskom upravom i Zagrebačkim holdingom, a kao podrška u pronalasku brojnih informacija i usluga: informacija iz područja kulture i sporta, turizma, prometa, zdravstva, obrazovanja, gospodarstva, ekologije grada kao i druge aktualnosti iz Gradske uprave i Holdinga, stoji u priopćenju.

Sadrži detaljnu POI bazu podataka koja se sastoji od vrtića, osnovnih i srednjih škola, domova zdravlja, bolnica, ljekarni, kulturnih institucija, sportskih ustanova, vatrogasnih i policijskih postaja, popisa reciklažnih dvorišta, Wi-Fi pristupnih točaka te brojnih drugih.

Aplikacija se može preuzeti na sljedećim poveznicama: Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.globaldizajn.mojzagreb); iOS: https://apps.apple.com/hr/app/mojzagreb/id660232620.

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.com