Policija objavila detalje dočeka Vatrenih

MUP RH

Povodom povratka hrvatske nogometne reprezentacije na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, u nedjelju, 18. prosinca organizira se svečani doček hrvatskih “Vatrenih” uz prigodni program, priopćio je MUP RH.

“Građani Hrvatske i svi ljubitelji veličanstvene igre mogu pozdraviti hrvatsku reprezentaciju od njenog dolaska u međunarodnu Zračnu luku „Franjo Tuđman“ do Trga bana Josipa Jelačića, a gdje je od 16 sati organiziran zabavno-sportski program.

Kako bi doček hrvatske nogometne reprezentacije bio veličanstven kao i njihova igra, u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom obavještavamo javnost o svim potrebnim informacijama, ali upućujemo i savjete kako bi doček protekao u miru i sigurnosti za sve sudionike.

Trasa kretanja

Dolazak zrakoplova s igračima i stručnim stožerom Hrvatske nogometne reprezentacije očekuje se u 17:10, daljnji polazak prema Trgu bana Josipa Jelačića oko 17:30, a dolazak na Trg između 18:30 i 19 sati.

Promet se odvija u redovnom režimu uz povremene kratkotrajne prekide zbog prioritetnog prolaska vozila s hrvatskom nogometnom reprezentacijom i članovima stručnog stožera i to sljedećom trasom:

Zračna luka „Franjo Tuđman“ – Fizirova – Zagrebačka – Čvor Buzin – Ulica SR Njemačke – Avenija Dubrovnik – Ulica Hrvatske Bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Savska cesta – Frankopanska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića

Duž cijele trase kretanja kolona vozila se kreće uz pratnju službenih policijskih vozila i pratnju policijskih motorista, uz zračnu potporu Zrakoplovne jedinice policije.

Trase kretanje pogledajte OVDJE.

RSS