O sigurnosti noćnog života i požarima u turističkim objektima na konferenciji „Sigurnost i turizam“, Novalja, 11.-12. svibnja 2022.

Zagreb Arena 2019 - Turizam

U Novalji se od 11. do 12. svibnja održava  konferencija „Sigurnost i turizam“, u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti i Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj, a sve pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva unutarnjih poslova, Gradonačelnika Grada Novalje, Ivana Dabe i Hrvatske gospodarske komore.

Pozvano predavanje o požarima u turističkim i ugostiteljskim objektima – iskustva i primjeri iz prakse, održati će Siniša Jembrih, Zapovjednik JVP Grada Zagreba.

U programu je predviđeno i nekoliko zanimljivih panela.

Na panelu „ Rizici u turizmu i primjena preventivnih modela sigurnosti/zaštite“, sudjeluju Slavko Tucaković, Glavni vatrogasni zapovjednik RH, Josip Brozičević, HGSS Gospić, Tomislav Škreblin, CVH, Ante Perčin, platforma Hrvatska kuća sigurnosti pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Moderator panela je dr.sc. Branko Mihaljević, Predsjednik UV Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj, Zagreb.

O „Sigurnosti noćnog života i javnih površina“, govoriti će  Ivan Bušljeta, Papaya Club –  Novalja, Amar Fočo, Noa Beach Club – Novalja, Alen Ostojić, Hrvatska udruga menadžera sigurnosti, predstavnik komunalnog redarstva Grad Novalja i predstavnik MUP-a RH. Moderator panela je novinarka Ana Raić Knežević.

Svaki sudionik konferencije na poklon dobiva novu knjigu prof.dr.sc. Bože Skoke „Strateško komuniciranje države“, koja na 850 stranica priča o ulozi identiteta i imidža te upravljanja ugledom države u ostvarenju političkih i gospodarskih ciljeva.

Više informacija o programu i uvjetima sudjelovanja zatražite putem e-maila info@uhms.hr i/ili mob. 091 44 55 017.

 

DBO/ Foto: Svijetsigurnosti.com