MOĆNI HIKVISION PREDSTAVLJA MOGUĆNOSTI DRONOVA S KAMERAMA

Globalna korporacija HIKVISION u petak, 20. siječnja 2017. u HOTELU LE MERIDIEN LAV Split, predstavit će novi proizvod – dronove s kamerama.

HIKVISIONOV dron s raznim vrstama instaliranih kamera savršeno je oruđe za: – nevidljiv nadzor perimetra iz zraka, procjenu požarne situacije sa sigurne udaljenosti, procjenu prometnih zastoja i nesreća na autocesti u slučaju neprohodnosti, procjenu stanja na područjima koja su uslijed nepogoda odsječena od svijeta, usmjeravanje evakuacije putem glasovnih poruka iz zvučnika na dronu, ali i za specijalnu policiju, antiterorističke postrojbe, za provjeru stanja na usjevima u poljoprivredi, za lakšu i sigurniju provjeru električnih vodova i dalekovoda (termalne kamere na dronu)…

Osim drona, HIKVISION predstavit će i:

  • Kamere PanoVu – prikladne za nadzor zracnih i pomorskih luka, gradskih sredista i drugih većih prostora (parkiralista, trgovi, stadioni, dvorane, itd)
  • Termalne kamere – prikladne za nadzor u uvjetima mraka i slabe vidljivosti (granica, obala, zatvori, odlagalista otpada, itd.)
  • Antikorozivne kamere – prikladne za nadzor u uvjetima ekstremne vlage (luke, morska obala, brodovi, otoci… itd.)
  • Kamere Darkfighter – prikladne za nadzor u uvjetima mraka i slabog osvjetljenja (uz ocitavanje registsarskih oznaka itd.).

Zbog ograničenog broja mjesta, organizatori mole sve zainteresirane da se prijave što prije na email: antun.buterin@hikvision.com.

Na kraju prezentacije, sudionike iz sektora sigurnosti očekuju i vrijedni darovi.

Dijana Beg Ostojić