KORPORATIVNA SIGURNOST U OKRUŽENJU PANDEMIJE COVID-19

Korporativna sigururnost za vrijeme COVID-19

KORPORATIVNA SIGURNOST U OKRUŽENJU PANDEMIJE COVID-19

 

U izdanju Poslovnog učilišta integralna sigurnost i razvoj iz Zagreba, 20. rujna 2020. iz tiska izlazi knjiga „KORPORATIVNA SIGURNOST U OKRUŽENJU PANDEMIJE COVID-19“.

Autori su Lana Djurkin Koenig, Alen Delić, Alen Ostojić i Branko Mihaljević , eminentni menadžeri korporativne sigurnosti i eksperti informacijske i cyber sigurnosti, kriznog menadžmenta i upravljanja rizicima.

Autori obrađuju područja: Upravljanje procesima korporativne sigurnosti, Plan kontinuiteta poslovanja i oporavka, Posljedice pandemije COVID-19 na društvo i gospodarstvo,  Sigurnost i zaštita zdravlja radnika u korporaciji u okolnostima rizika od zarazne bolesti COVID – 19, Uloga korporativne sigurnosti spriječavanju širenja COVID-19, Uloga Stožera civilne zaštite RH,  Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva rada i mirovinskog sustava RH u oblikovanju korporativne sigurnosti, Cyber prijetnje u okruženju pandemije COVID-19 i Uloga korporativne sigurnosti u post Covid-19 svijetu.

Knjiga je službena knjiga Hrvatskih dana sigurnosti 2020. što znači da će je kao poklon dobiti svi sudionici opatijskih Hrvatskih dana sigurnosti 2020. koji počinju 30. rujna i traju do 2. listopada.

Više o programu i uvjetima sudjelovanja pročitajte na www.danisigurnosti.hr

 

DBO/ Foto: Poslovno učilište integralna sigurnost i razvoj, Zagreb