Kako je 50-godišnjak mjesecima uspio skrivati da je ubio vlastitu suprugu?

prtsc

Muškarac (50) iz sela Petrovci pokraj Vukovara, osumnjičen da je ubio suprugu, a njezino tijelo ubacio u septičku jamu, ispitan je u Državnom odvjetništvu. Policija je na izvanrednoj konferenciji otkrila detalje užasa u Petrovcima gdje su u septičkoj jami pronašli žensko tijelo, omotano prekrivačem. Osumnjičenog supruga otkrio je SMS kojeg si je slao s njenog mobitela, prenosi Novi list.

Tijelo je pronađeno nakon četveromjesečne potrage, nakon što je majka ubijene prijavila njezin nestanak u srpnju. Tijekom potrage, suprug je policiju navodio na krivi trag, tvrdio da je u kontaktu sa suprugom, a kao dokaz pokazivao SMS-ove.
“Kada smo doveli u situaciju supruga kao mogućeg osumnjičenika, provjeravali smo te SMS-ove i utvrdili smo da ih ona nije slala, već ih je slao netko u njezino ime. Pojačali smo intenzitet i došli do počinitelja”, rekao je Vlado Božić, načelnik PP Vukovar, prenosi Dnevnik.hr.

 

U Petrovcima su svi šokirani, susjedi govore kako su vjerovali da je nestala žena otišla na sezonski rad na more jer je tako govorila uoči nestanka. Nitko nije očekivao tragičan kraj.

Obitelj ubijene 46-godišnjakinje ne miri se sa strašnom sudbinom. Osumnjičenog nazivaju monstrumom i čudovištem koji je djeci i roditeljima slao poruke s njezina mobitela želeći ih uvjeriti da je živa i tako prikriti zločin.

Više o ovom slučaju pročitajte OVDJE.

RSS