JAKE MJERE OSIGURANJA NA ROLAND GARROSU: Evo što o tome kažu sudionici turnira

Mmjere osiguranja na Ronald Garrosu
prtsc Youtube.com

Rafael Nadal je, nakon plasmana u drugo kolo Roland Garrosa pobjedom nad Benoitom Paireom, u tri seta, 6:1, 6:4, 6:1, istaknuo kako je vrlo zadovoljan svojom igrom, javlja Anadolu Agency (AA).

“Sretan sam što sam turnir započeo pobjedom. Nisam imao laganog protivnika u prvoj rundi, to je sasvim očito. On je vrlo nezgodan igrač i imao je ove godine nekoliko dobrih pobjeda. Izašao sam na teren s dosta poštovanja prema njemu”, prenosi Nadalove riječi prvi tv.

Na pitanje novinara o opsežnim mjerama sigurnosti na turniru u Parizu, Španjolac je kazao kako je dobro da je sigurnost na visokoj razini.

“Mislim da je sjajno što imamo ovoliku sigurnost. Ne želim kazati ništa loše u vezi s time, ali je svijet danas pomalo lud. Zato je bolje imati sigurnost, zar ne?”, rekao je Nadal.

Dodao je ipak kako se uvijek, gdje god da ide, kreće bez tjelohranitelja.

“Nisam osoba koja voli oko sebe osiguranje. Uvijek po svijetu idem bez njih. Slobodan sam to kazati zato što ih nikad ne angažiram. Sasvim sam običan čovjek. Ali, na ovako velikim događajima, važno je da svatko dobije odgovarajuću sigurnost. Za gledatelje, za igrače i za sve druge ipak je važno da budu na sigurnom”, kazao je Španjolac.

Nadal će se u sljedećoj rundi sastati s Robinom Haaseom.