Hrvatski dani sigurnosti 2024. – vodeći događaj za korporativnu sigurnost

Opatija Hotel Ambasador

Ako pripadate društvu onih koji neumorno tragaju za inspiracijom, razmjenom znanja s kolegama iz struke s puno pozitivne energije, vi jednostavno, morate doći 16.-18. listopada u Opatiju kako biste doživjeli sve ono što nudi najveći događaj menadžera korporativne sigurnosti iz Hrvatske i regije – Hrvatski dani sigurnosti 2024., Hotel Ambasador, Opatija.

Ovogodišnje, osamnaesto po redu, izdanje konferencije hrvatskih menadžera sigurnosti, šesti forum menadžera korporativne sigurnosti JI Europe (SEECSA), šesti forum privatne zaštite, šesti forum o urbanoj sigurnosti i prvi forum povjerljivih osoba i internih korporativnih istražitelja okupit će neke od najboljih predavača iz svijeta ne samo korporativne sigurnosti već i privatne zaštite i urbane sigurnosti, koji će nas pobliže upoznati s aktualnim temama i trendovima o poslovanju u vremenu kontinuiranih kriza, ulozi medija u ostvarivanju sigurnosti, klimatskoj sigurnosti njenim uzrocima i posljedicama, a tu su atraktivni paneli i razne networking radionice korporativne sigurnosti, uz svečanu dodjelu Hrvatske velike nagrade sigurnosti 2024. u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner.

Ove godine, motivacijski govor „Nema mjesta za male snove“, održat će prof.dr.sc. Dragan Primorac, svjetski priznat znanstvenik i liječnik.

Iskoristite popust rane prijave u iznosu od 250 EUR + Pdv, koji vrijedi do 15. srpnja 2024.

Više o programu i prijavi sudjelovanja te smještaju pogledajte na www.danisigurnosti.hr

Za sve dodatne potrebne informacije, molimo da kontaktirate Ured HUMS-a putem e-maila: info@uhms.hr ili mobitela: 091 4455017

 

DBO/ Foto: HUMS