Hrvatski dani sigurnosti 2020. pod platinastim sponzorstvom Hrvatske elektroprivrede

HEP stilizirani logo

Hrvatski dani sigurnosti 2020. pod platinastim sponzorstvom Hrvatske elektroprivrede

„Novi izazovi, novi odgovori: COVID-19 vs. Korporativne i privatne sigurnosti“, središnja su tema ovogodišnjih Hrvatskih dana sigurnosti, koji će se od 1.-2. listopada održati u opatijskom Amadria Park Design hotelu Royal.

Izvjesno je da je COVID-19 stvorio potrebu za novim politikama i postupcima te da planovi koje smo imali prije šest mjeseci danas više nisu primjereni, izvedivi ili realni. Svijet kolektivno dovodi u pitanje sve, dok se krećemo kroz „novu normalu“.

XIV. Konferencija hrvatskih menadžera sigurnosti, koja se održava kao sastavni dio programa dana sigurnosti, bavi se složenim izazovima u post COVID-19 svijetu i u današnjem inovativnom poslovnom okruženju. Program obuhvaća širok raspon pogleda na organizaciju i upravljanje korporativnom sigurnošću, zaštitom kritične infrastrukture, privatnm zaštitom, informacijskom i cyber sigurnosti i dr.

Kroz prikaz pametnih rješenja i novih tehnologija kao alata sigurnog poslovanja u post COVID-19 svijetu kao i onih koje se mogu koristiti u smanjenju poslovnog zločina, ali i nadzoru zakonitosti poslovanja, kao i o osnaživanju otpornosti korporacija omogućit će vam da vidite i čujete što su suvremeni trendovi korporativne sigurnosti.

Sudionici će imati priliku slušati predavanja, raspravljati i družiti se s vodećim i svjetskim menadžerima sigurnosti.

Stoga je razumljiv poslovni potez Hrvatske elektroprivrede da postane platinasti sponzor Hrvatskih dana sigurnosti 2020. „Da bi uspješno ispunila svoju zadaću, Hrvatska elektroprivreda, kao i druge srodne kompanije u svijetu, posebnu pozornost mora posvetiti pitanjima sigurnosti vlastite infrastrukture i ukupnog poslovnog sustava. Sigurnost je danas postala jedna od globalno najvažnijih tema. One organizacije, tvrtke i pojedinci koji joj ne pridaju primjerenu važnost, jer smatraju da je za uspjeh dovoljno se baviti isključivo svojim core-businessom, često su suočeni s teškim posljedicama po vlastito poslovanje i reputaciju“, istaknuo je na Frane Barbarić, predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede u uvodnom izlaganju na prošlogodišnjim Hrvatskim danima sigurnosti.

U ozračju COVID-19, Hrvatski dani sigurnosti 2020. organiziraju se uz najvišu razinu protuepidemijskih mjera sukladno uputama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Elaborata Hrvatske udruge menadžera sigurnosti o protuepidemijskih mjera na danima sigurnosti .

Više o programu pogledajte na www.danisigurnosti.hr

 

PO / Foto: HEP Grupa