HRVATSKI DANI SIGURNOSTI 2019. – “Sigurnost u novim oblicima”

Hrvatski dani sigurnosti 2019.

Ovogodišnje izdanje Hrvatskih dana sigurnosti održati će se u Opatiji, 23.-25. listopada, u kongresnom centru AMADRIA PARK GRAND HOTELU 4 OPATIJSKA CVIJETA.

U okviru programa održati će se 13. Konferencija hrvatskih menadžera sigurnosti, 4. Međunarodni forum o urbanoj sigurnosti i 1. Forum o privatnoj zaštiti.

“U fokusu Hrvatskih dana sigurnosti 2019. je sigurnost u novim oblicima. Želimo prikazati proces koji se trenutno odvija. Riječ je o preoblikovanje klasične, konzervativne, reaktivne sigurnosti u proaktivnu  sigurnost kojoj su u prvom planu kibernetička i informacijska sigurnost, izgradnja sigurnosno operativnih centara, upravljanje rizicima i krizama i kontinuitetom poslovanja. Kao profesionalci sigurnosti iz korporativnog i privatnog sektora, na Hrvatskim danima sigurnosti 2019. želimo odati priznaje i poštovanje policijskim službenicima, vojnicima, vatrogascima ali i zaštitarima koji našu zajednicu čine sigurnijim mjestom”, kazao je Alen Ostojić, predsjednik HUMS-a.

Hrvatska velika nagrada sigurnosti 2019. biti će dodijeljena na svečanoj gala večeri koja će na jednom mjestu u hotelu Royal, u srijedu 23. listopada u 20 sati , okupiti sve nominirane i sudionike Hrvatskih dana sigurnosti.

Hrvatski dani sigurnosti predstavljaju interaktivnu platformu profesionalaca sigurnosti iz svijeta javne, korporativne, privatne i urbane sigurnosti, u organizaciji Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.

DBO/ Foto: HUMS