HEP Plin otvorio zgradu Pogona Slatina

HEP Plin otvorio zgradu Pogona Slatina
HEP

Župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović i direktor HEP Plina Damir Pećušak jučer su otvorili poslovnu zgradu HEP Plina u Slatini.

Investicija vrijedna 6,5 milijuna kuna doprinijet će efikasnijem pružanju usluga korisnicima plina na širem području Slatine.

Pogon Slatina, jedan od deset pogona HEP Plina, zapošljava osmero djelatnika, upravlja s 227 kilometara distribucijske mreže te opskrbljuje 4.077 kupaca, od čega 3.363 kućanstava i 714 industrijskih potrošača.

Zgrada Pogona Slatina nalazi se u blizini gradske tržnice u širem centru Slatine, a u odnosu na lokaciju na kojoj je do sada poslovao, Pogon Slatina sada raspolaže tri puta većim uredskim i osam puta većim skladišnim prostorom.

Dugoročni planovi HEP Plina usmjereni su na izgradnju nove i obnovu postojeće plinske mreže te uvođenje novih tehnologija, poput daljinskog očitanja i pametnih plinomjera, čime se osiguravaju temelji za jačanje konkurentnosti, daljnje povećanje broja kupaca, količine distribuiranog plina i povećanje kvalitete usluge.

Više pročitajte ovdje.

PO/Foto: HEP