HEP-ova akcija ide dalje: Nova računala za osnovne škole Splitsko-dalmatinske županije

HEP Grupa

Hrvatska elektroprivreda 21. i 22. svibnja donirala je 17 novih računala osnovnim školama s područja Splitsko-dalmatinske županije: OŠ Dugopolje, OŠ Srinjine, OŠ Josipa Pupačića iz Omiša, OŠ Ivana Gorana Kovačića iz Ciste Velike, OŠ Zagvozd te OŠ Tina Ujevića iz Krivodola (PŠ Grubine). 

U ovogodišnjem ciklusu HEP će u sklopu akcije „Za naše male genijalce“ donirati ukupno 100 novih računala za 31 osnovnu školu u Hrvatskoj. Izabrane su škole koje nemaju niti jedno računalo, imaju velik broj učenika po računalu ili se nalaze na područjima od posebne državne skrbi.

Uključujući ovogodišnji donacijski ciklus, HEP je od početka provedbe akcije „Za naše male genijalce“ 2015. godine, osigurao donaciju od čak 250 novih računala za učenike 73 osnovne škole diljem Hrvatske.

“Izuzetno nam je drago što  smo u četiri godine provedbe akcije „Za naše male genijalce“ pružili svoj doprinos razvoju hrvatskog školstva te osiguravanju uvjeta za bolji razvoj i napredak naših najmlađih“, izjavila je Vlatka Kamenić Jagodić, pomoćnica direktora Sektora za tržišnu i marketinšku strategiju Hrvatske elektroprivrede d.d.

HEP je pokrenuo nacionalnu akciju „Za naše male genijalce 2015. godine u suradnji s Narodnim radijom i s ciljem osiguravanja boljih uvjeta informatičkog obrazovanja za što više učenika, ali i senzibiliziranja javnosti o stanju informatičke opreme u hrvatskim osnovnim školama.

RSS