Dan bez mobitela u prometu – Osvoji Go Pro kameru!

Osvoji kameru - Dan bez prometa

U okviru kampanje Dan bez mobitela u prometu 2022., Hrvatska udruga menadžera sigurnosti pokrenula je još jedan nagradni natječaj OSVOJI KAMERU!

Onima koji se tek pripremaju sjesti za volan, polažu ili su ne tako davno položili vozački ispit ovo je prilika osvijestiti koliko je važno biti odgovoran i u prometu mobitel ne koristiti.

Kako se uključiti u NAGRADNI NATJEČAJ i OSVOJITI KAMERU?

1. odgovori na pitanje: Zašto ne koristiti mobitel u prometu?

2. učini to kratko i kreativno – tvoj izričaj može biti u jednoj rečenici, u dobroj poruci, u crtežu, stihu, skeču, video poruci…

3. pošalji prijednog u inbox Facebook ili Instagramu profila Dan bez mobitela u prometu, tagiraj @DanBezMobitelaUPrometu i #OsvojiKameru!

Nagradni natječaj traje od 27. rujna do 11. studenoga 

Žiri Dana bez mobitela u prometu bira među najkreativniji rad koji osvaja prvu nagradu: GoPro kameru

Preostali finalisti dobivaju poklone kampanje Dan bez mobitela u prometu 2022!

Svečano uručenje nagrada bit će organizirano u Zagrebu, 12. studenoga, povodom 13. studenoga Svjetskog dana sjećanja na žrtve prometnih nesreća

Imena pobjednika bit će objavljena na Web stranici danbezmobitelauprometu.hr  Facebook i Instagram stranici.

Lajkaj stranice @DanBezMobitelaUPrometu – ako već nisi – i pozovi prijatelje da lajkaju i tvoju objavu

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Nagradni natječaj ni na koji način nije organiziran u suradnji ili pod pokroviteljstvom Facebooka. Natjecatelji organizatorima natječaja odobravaju korištenje materijala objavljenog u svrhu natječaja. 

DBO/ Foto: HUMS