Certifikat menadžera korporativne sigurnosti (CMKS) osnažuje profesionalni status i daje perspektivu osobnog napredovanja

Eliminiranje prijetnji  u današnjem vremenu je nemoguće, pa je zato zaštita od prijetnji bez ometanja poslovnih inovacija i rasta, najvažnije pitanje upravljanja procesima korporativne sigurnosti.

Vrijeme dinosaura u korporativnoj sigurnosti je iza nas. Današnji menadžeri korporativne sigurnosti su poslovni lideri koji uspjehu kompanije doprinose znanjem, diskretnošću i sa iznimnom strašću.

Priroda profesije menadžera korporativne sigurnosti upravo je povezana sa stalnim promjenivim rizicima i neprestanim promjenama. To znači da se svi koji rade u ovom području moraju mijenjati – na bolje!

Korporativna sigurnost se u  današnjem brzo pokretnom, inovativnom svijetu,  bavi složenim izazovima. U vremenu pandemije COVID-19 upravo se korporativna sigurnost potvrdila kao važna poslovna funkcija.

Ako pak vjerujete da se ne trebate mijenjati i raditi na sebi – ispadate iz igre.

S ciljem afirmacije profesionalne samosvijesti osoba koje profesionalnu upravljaju procesima sigurnosti, unaprjeđenja kompetentnosti, kvalitete rada i jamstva osobne kompetentnosti za zanimanje menadžera korporativne sigurnosti u hrvatsku sigurnosnu praksu 2019. godine uveli smo ovaj jedinstveni program obrazovanja.

CMKS predstavlja izuzetan program koji pokriva širok raspon pogleda od arhitekture korporativne sigurnosti, rizika, kriznog menadžmenta, upravljanja i vođenja, informacijske i cyber sigurnosti, poslovno obavještajnog djelovanja do leadershipa.

Kada steknete certifikat CMKS biti će to neovisna potvrda vaših profesionalnih kompetencija i iskustva. CMKS osnažuje vaš profesionalni profil i dokazuje da posjedujete znanje kako stvoriti vrijednost za vašu kompaniju.

Ne propustite ovu priliku za učenjem i dijeljenjem znanja sa najboljim od najboljih predavača.

Pridružite nam se na nastavi druge generacije polaznika koja počinje u Zagrebu, 4. rujna 2020.

 

Alen Ostojić, CSO, CMKS,CMS

Predsjednik Hrvatske uduge menadžera sigurnosti