Božićna čestitka hrvatskih vojnika iz Afganistana

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, pripadnici 11. hrvatskog kontingenta u Afganistanu poslali čestitku svojim obiteljima i građanima u Hrvatskoj | Foto: MORH

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, pripadnici 11. hrvatskog kontingenta u Afganistanu poslali čestitku svojim obiteljima i građanima u Hrvatskoj

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, pripadnici 11. hrvatskog kontingenta u NATO misiji potpore miru Resolute Support u Afganistanu poslali su čestitku svojim obiteljima i svim građanima u Hrvatskoj.

“Sretan Božić i Novu godinu želimo svima u Hrvatskoj!”, poručili su hrvatski vojnici zajedno sa zapovjednikom 11. HRVCON-a brigadirom Draganom Basićem iz Afganistana.

U području misije potpore miru Resolute Support u Afganistanu nalazi se 11. hrvatski kontingent sa 110 pripadnika, koji su smješteni u Mazar-e-Sharifu i u Kabulu.

Uoči božićnih blagdana, pripadnike Hrvatske vojske u Afganistanu nedavno su posjetili  potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i direktor Glavnog stožera Oružanih snaga RH viceadmiral Robert Hranj s izaslanstvom koji su tom prigodom pripadnicima Hrvatske vojske i njihovim obiteljima uputili čestitke i lijepe želje povodom nadolazećih blagdana.

RSS / Foto: MORH